22240888
Hypnose FAQ

FAQ

Hvad er QHHT hypnose?
Det er en dyb hypnose form, der fokuserer på healing af dig på flere planer. I hypnosen arbejdes der i theta hjernebølger hvor meditation og let søvn normalt foregår. Hypnosen har til hensigt at heale evt fysiske skavanker, opløse mentale blokeringer og unyttige overbevisninger og give dig mere klarhed over dit liv og hvorfor du er på jorden lige netop nu. 

Metoden er udviklet over 45 år af Dolores Cannon. Hun har skrevet 17 bøger og har hjulpet tusinder af mennesker på nærmest mirakuløs vis.

QHHT står for quantum healing hypnosis technique. Du kan læse mere om det her: https://www.qhhtofficial.com

 

Hvordan foregår det?

Du møder op på min klinik uden at have drukket koffeinholdige drikke. 
Du har forberedt en liste med svar på de spørgsmål du har fået tilsendt.

Seancen varer mellem 3-5 timer og består af:

Hvordan føles hypnose?

Det føles dejligt og afslappende, men du er ikke helt ”væk” Mange har en tanke om, at de ikke er i hypnose og bare finder på det de siger. Det er en helt almindelig tanke at have fordi en del af din hjerne gerne vil bevare kontrollen, men jo mere du giver dig hen til oplevelsen, jo mere naturligt bliver det for dig at give slip. Du kan som regel huske det meste af sessionen, men sikkert ikke i detaljer, derfor får du også en optagelse af sessionen med hjem. Hver gang du hører optagelsen, bliver healingen aktiveret. 

 

Hvorfor besøger man tidligere liv?
Det gør man ud fra den overbevisning, at vi har levet mange gange og har i tidligere liv haft oplevelser, der kan have en effekt på det liv vi lever i dag. Vi gør det også for at forstå livslektier og blive klogere på, hvordan de liv kan have indflydelse på det liv, du lever i dag. Jeg har endnu ikke oplevet en klient der ikke havde tidligere liv og det er meget overraskende for dem, hvilke ting der præsenterer sig. Når man har besøgt et tidligere liv, sørger jeg for, at det der begrænser, giver smerter eller på anden måde virker hæmmende i det her liv, bliver forløst og sluppet. 

 

Hvorfor arbejder man med sit højere selv og hvad kan det?
Du er meget mere end din krop. Din krop og dit liv her er kun en lillebitte manifestation, af alt hvad du er. Dit højere selv ved alt om dig og kan komme med værdifuld viden til dig, der kan ændre dit liv. Du er i kontakt med dit højere selv via intuition men som regel, får vi kun meget små brudstykker af vejledning eller vi tvivler på budskabet. Når du kommer i kontakt med dit højere selv er du (dit fysiske jeg) bare en facilitator for den kommunikation. Dvs. de (dit højere selv og dine guider) taler igennem dig og til dig. De besvarer de spørgsmål, du har skrevet ned inden hypnosen. Derudover kan dit højere spirituelle selv uhindret sende healing til dig, da du er i en meget modtagelig tilstand. Da jeg er et medium og healer, kan jeg følge energien og supplere med relevante spørgsmål samt se (en del af) healingen ske. Jeg taler dagligt med mine guider, der også assisterer seancen, hvor de kan. Jeg hjælper med at se hvor du er blokeret og arbejder sammen med dit højere selv om, at løsne de blokeringer. Jeg hjælper dig også med at opnå bedre adgang til dit eget lys og der er generelt meget fokus på healing på dybere planer. Et af mine livsmål er at hjælpe andre til højere bevidsthed. 

 

Hvordan er QHHT anderledes end almindelig hypnose?
Inden hypnosen har vi en ca. 2 timer lang snak. Her fortæller du mig om dit liv, vi taler om dine tanker og overbevisninger, om dine mål m.m. Det er vigtigt for mig, at vi har denne grundige indledning, så jeg kan danne mig et indtryk af hvem du er, hvad der er vigtigt for dig og lægge en plan for hvordan jeg hjælper dig bedst. Samtalen er afslappet og uformel og det hænder at jeg trækker tarotkort for at sikre mig, at vi ikke overser noget, der kunne hjælpe dig. Mine guider assisterer mig i, at stille de rigtige de rigtige spørgsmål, at guide samtalen og holde en energi, der åbner dine chakraer. Samtalen er også vigtig for at du opnår hurtige og vedvarende resultater.

 At besøge tidligere liv, også kaldet regression, er en hypnoseform for sig selv, men at kombinere det med en snak med dit højere selv er utraditionelt. Healingen foregår mere direkte og i samarbejde med din inderste viden om hvad der  bedst for dig. Under andre hypnoseformer er det behandleren der befaler dit underbevidste en ændring, men under QHHT sker ændringen i samarbejder med dit spirituelle jeg. 
Hypnosen er anderledes end så mange andre hypnoser, da man arbejder med klienten i Theta hjernebølger. Det er den dybeste form for hypnose det er muligt at komme i. De fleste andre hypnoseformer arbejder med klienten i alpha hjernebølger som er en lettere for hypnose.

Hvornår vil hypnose være en god idé?

Hvis du døjer med fysisk smerte eller sygdom
Når du har brug for hjælp til at realisere dine mål. 
Hvis du har svært ved at bryde ugunstige mønstre.
Når du har brug for dyb vejledning omkring din eksistens.
Når du ønsker at skabe en dybere forbindelse til dit højere selv.
Når du har brug for en dybdegående healing, der rækker ud over almindelige healingssessioner.
Når du vil blive klogere på dig selv og få svar på hvorfor du gør som du gør.
Hvis du gerne vil vide hvad din mission her på jorden er.
Hvis du gerne vil vide om du er på rette hylde karrieremæssigt.
Hvis du vil forstå en relation eller ophæve negative følger af en.
Ovenstående er eksempler for at give dig en idé om hvad hypnosen kan bruges til. 

Skal jeg forberede noget inden jeg kommer til hypnose?

Ja og tak fordi du spørger. :)

Jeg vil bede dig have en fysisk liste med til sessionen med svar på:

Fysisk:
Dine fysiske symptomer. 

- Smerter, sygdom, tilstande eller ubehag i kroppen.

Mentalt:

Dine mentale blokeringer eller overbevisninger, som udgør en udfordring for dig. 
- Tilbagevendende tanker eller usikkerheder.

Livsspørgsmål:

Det kan være både fortid, nutid og fremtid.

En målsætning for dig:

Hvad vil du gerne opnå? Det kan være et overordnet mål for dit liv eller et mindre mål du gerne vil realisere. Det må gerne kilde lidt i maven fordi målet er stort, men det skal også være et mål, som du tror på at du kan opnå. 

Disse sætninger kan du med fordel sige  op til hypnosen– gerne flere gange om dagen:

”Jeg har let ved at komme i hypnose”

”Jeg har let adgang til mine billeder og erindringer”

” Jeg har en god og stærk forbindelse til mit højere selv og min underbevidsthed”

En del af mine klienter fortæller at de kan mærke, at der sker noget i dem inden de kommer til sessionen. Det er fordi energierne allerede arbejder. Den spirituelle verden ved, at du kommer og kender til det forestående arbejde, så de er allerede gået i gang med at forberede dig til sessionen. 

Eksempler på livsspørgsmål man kan stille under hypnosen:

Hvordan kan jeg få mere ud af mine talenter?
Hvordan opnår jeg mere tilfredshed og glæde i mit liv?
Hvad er mine mission i dette liv?
Hvilke områder i livet bør jeg udforske mere?
Hvordan skaber jeg mere selvtillid?
Hvad skulle jeg lære af ………..?
Hvad kan jeg gøre for at få et bedre helbred?
Hvad bruger jeg tid på, som ikke gavner mig?
Hvilke overbevisninger holder mig tilbage?
Hvordan kan jeg hjælpe i verden?
Hvorfor bliver jeg ved med at …….?
Hvad bør jeg vide om mig selv lige nu?
Hvordan åbner jeg for overflod af venner/ penge/ kærlighed/ glæde mm.?
Hvordan skaber jeg en bedre forbindelse til mit højere selv?
Hvordan højner jeg min vibration? 

Som du kan se, kan man spørge om rigtig mange forskellige ting. Dit højere selv svarer på alt der er passende for dig at vide lige nu. 

Hvorfor skal du vælge hypnose hos mig?
Det SKAL du da heller ikke, men du kan :)

Jeg er for mange år siden uddannet som hypnoterapi hos Jacob Strachotta og har siden hen taget QHHT hypnose. (‚ÄčQuantum healing hypnotherapy technique) udviklet af Dolores Cannon. Jeg har 20 års erfaring i at behandle klienter med manuelle teknikker og 10 års erfaring med healing og mediumskab. Jeg ser energier i mine klienter og ved som regel, hvor de er fastlåst. Jeg bliver guidet i alle mine behandlinger til at stille spørgsmål, løsne områder og heale traumer. 

Jeg har et stort omsorgsgen og når du er klient hos mig er det naturligt, at du har min fulde opmærksomhed og empati, når du er der. Det er almindeling både at grine og græde (og hulke og vræle) i min klinik.  

Se udtalelser fra tidligere klienter under "Det siger klienterne"