22240888
Det siger klienterne

Fysiurgisk massage

"Jeg var så heldig at vinde en fysiurgisk massage hos Cecilia! Det var en dejlig oplevelse; jeg fik løsnet spændinger i nakke, hoved, hals og skuldre og så i øvrigt masseret hele kroppen fra top til tå. Super dygtig og professionel, tak Cecilia. "

Lise Schouboe

 

"Kære Cecilia, tusind tak. Jeg var så heldig at vinde en fysiurgisk massage hos dig. Det var en meget særlig oplevelse. Du hjalp mig med at løsne spændinger i min nakke, hoved, hals og skuldre, og du gav mig healing de steder, hvor jeg havde ekstra brug for det. Ingen tvivl, der var og er god grund til at komme hos dig, med din behandling har du sat gang i en udvikling i mig. Det havde jeg brug for, så af hjertet tak πŸ™ Jeg kan klart anbefale behandlinger hos dig."

Vh. Maybritt

 

Columnaterapi

Kære Cecilia

Tusind tak for en meget professionel, nærværende og særdeles effektiv behandling. Du fik med bare én behandling mine smerter i ryggen til at forsvinde - smerter jeg har bøvlet med i nogle uger, og som både osteopater og fysioterapeuter har forsøgt at behandle. Jeg oplever i høj grad, at din behandlingsform har haft en meget effektiv virkning på min ryg og krop generelt. Det er lidt som et mirakel. Kan varmt anbefales :-)

Line Holst

  

”Kære Cecilia. Jeg bliver nødt til at rose din sidste behandling. Det er så fantastisk! Jeg tror selv min nakke er kommet på plads.”

Laurent Farioli

 

Ansigtsløftningsterapi (A.L.T.)

"Er halvt igennem ansigstløft med ansigstløftningsteknik (ALT). Behandlingen strækker sig over et par måneder, med behandling hver 14 dag, derefter skal der vedligeholdes regelmæssigt. Allerede efter de første par behandlinger begyndte komplimenter at komme; “nej hvor ser du frisk ud” osv. Føler selv at jeg har fået mit ansigt tilbage i 30erne, er 43 og elsker det, var bare ikke super glad for de hængende øjenlåg, løse kinder osv. Der begyndte at vise sig for nogle år siden. Troede ikke der kunne gøres noget, men jeg tog fejl. TAK Cecilia!"
Charlotte Johannesen

 

Tarot
"Jeg kan kun anbefale Cecilia! Jeg følte mig så tryg og vidste at jeg var i gode hænder. Tak Cecilia fordi du er så forstående og et skønt menneske.Ved brug af tarotkort læste Cecilia min sjæl og gav mig svar på mine spørgsmål.."πŸ˜‡πŸ™πŸ»
Helena Terp

  

Tarot/ healing
"Jeg kan kun give Cecilia mine varmeste og bedste anbefalinger. Cecilia er UTROLIG empatisk og meget behagelig at tale med. Jeg har igennem flere år hentet hjælp/vejledning på flere forskellige måder - både ift. børnene, fået læst tarot kort og senest fjernhealing. I forhold til fjern healing var det en helt fantastisk oplevelse, at kunne ligge i min seng og høre musik valgt af Cecilia, og efterfølgende fik en tilbagemelding og en god snak om, hvad Cecilia observerede.Det var utrolig tankevækkende - der var flere ting Cecilia kunne nævne, der ville give mening for mig at arbejde med, og som jeg i dag kan mærke stor forskel, hvilket har været en stor hjælp, da det har været med til at bringe min krop i balance igen.Af hjertet, tusind tak”
Michelle Ljungstrøm

 

Clairvoyant coaching  
Cecilia har været min karriere-coach igennem mere end et år, og hold da op hvor er der sket mange gode ting i den tid! Hun har hjulpet mig til at komme ud over selvindbildte begrænsninger og forhindringer, og samtidig med alle de store forandringer at holde balancen som menneske. Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilia hvis du føler dig fastlåst i din karriere eller dit liv generelt!" 5 stjerner
 Bodil Biering

 

Healingsmassage
"Det er altid meget trygt og altid meget berigende, både fysisk og mentalt, at få behandlinger af Cecilia.Fantastisk vejleder"
Helle Hansen


"Kæreste CeciliaπŸ™ Jeg fik dig anbefalet for snart et år siden og jeg nyder dine behandlinger..du leder mig på den rigtige vej og hver gang jeg har været hos dig, går/svæver jeg derfra i en følelse af glæde, oplysthed og varme og mere lykkelig..dine vejledninger og behandlinger gør mig godt og jeg kan varmt anbefale dig. Du er en engel på jord, tak for dig"
Heidi Andersen

 

"Kære Cecilia,Tusinde tak for din vejledning og gode råd gennem healingen de sidste 3½ år, leveret med en dejlig ro, tryghed og nærværelse igennem min livs sværeste sorg. Du var med til at bringe smilet og lyset tilbage, som synes som en umulighed, lærte mig at lytte til mig selv, min krop, og være bevidst omkring livets og mine værdier/muligheder. Mit sidste besøg var en ny behandling, BodyLight, og foruden den åbenlyse nydelse af blide strøg med olie, gav du mig en indre ro, mere energi, selvindsigt og kærlighed. Den absolut skønneste behandling når jeg skal gøre noget godt for mig selv.Dine behandlinger og dig kan varmt anbefales. 5 stjerner"
 Eva Nygaard

 

 Husrensning
"Vi har haft Cecilia hjemme til en husrensning pga. en fornemmelse af, at noget ikke var som det skulle være. Cecilia gik vores hus igennem og sørgede for at rense alle rum - det virker faktisk som om vores hus er blevet større!! Luften er bedre og man har lyst til at opholde sig i alle rum nu. Jeg kan anbefale Cecilia på det varmeste!"
Sussie Corneliussen

 

Fjernhealing - gruppeevent på facebook
"Så snart du begyndte at tale, mærkede et pres ved solar plexus og i eller omkring mit 3. øje. Den fornemmelse varede helt til ganske kort før du rundede af. Da du nævnte hjertechakraet trak min krop vejret ind til et meget dybt suk - det var slet ikke noget jeg var herre over. Det er første gang jeg er med og jeg må komplimentere din rolige bløde stemme og fornemmelsen af at du er meget sikker i din sag med det du siger - der er ingen væven. Jeg er helt sikkert med igen en anden gang”
Christa

 

Hypnose
"Min oplevelse med hypnose hos Cecilia har været en ufattelig fantastisk og lærerig oplevelse som har sat en spændende process igang. Jeg nyder virkelig den rejse hypnosen har sendt mig på og de nye sider af mig selv jeg har opdaget. Jeg er fyldt med nysgerrighed, åbenhed og et ønske om at finde min egen spiritualitet, men også forundret over hvor hypnosen tog mig hen og de ting jeg lærte om mig selv. Hypnosen har givet anledning til reflektion, forbedring af uhensigtsmæssige mønstre og utroligt nok også en healing af nogle fysiske skavanker såsom ondt i nakken! Cecilia er så kompetent og sætter de tryggeste rammer for alt hvad hun gør, og det er overvældende hvor meget hun giver fra sig. Tak for dig Cecilia <3"
Tina D

 

"Det var 5 rigtigt skønne timer. Cecilia får tiden til at flyve afsted. Hun er enormt behagelig, du får lyst til at dele alt med hende. Da jeg kom, var jeg coronaramt, havde en periode hvor jeg var sur på verden og blev nemt hidsig. Det var væk i det øjeblik jeg gik derfra og er stadig væk. Selve healingen, hvor man er i en form for trance er lidt speciel, men jo også uvant. Vi arbejdede især på to problemstillinger; en smerte i foden og ekstrem kløen på kroppen. Kløen er væk, smerterne i foden det samme. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge de 5 timer på sig selv. "
Anita

 

"Det var en virkelig god oplevelse, men udfordrende og psykisk krævende - på den gode måde. Cecilia er utrolig god og nærværende og tryghedsskabende. Selvom det var svært for mig, så var jeg tryg hele vejen. Det var meget givende og jeg kan varmt anbefale denne form for behandling, hvis man ønsker et dybere svar eller mening med bestemte hændelser i sit liv."
Sanne H

 

”Det var en dyb og stærk oplevelse, som har sat gang i og støttet min udviklingsproces lige der, hvor der var brug for det. Jeg er 100% tryg ved Cecilias arbejde, som vidner om stor indsigt, en høj moral og stor respekt for det enkelte menneskes styrker og udfordringer. Tusind tak!”
Benedikte K

 

"Cecilia er en mester i at stille de rigtige spørgsmål, der bringer dig i kontakt med lag i dig selv, der trænger til at blive hørt. 
Anna H

 

En hypnose hos Cecilia giver gode refleksioner over eget liv som en helhed. Den røde tråd. Cecilia er exceptionel empatisk og rummende og derfor virker denne lange samtale naturlig og fin.

 

Samtalen inden hypnosen var ydermere en meget fin optakt til selve hypnosen, som blev dyb og intens.

 

Jeg oplevede en virkelig fysisk stærk healende energi igennem hele kroppen under hypnosen. Den var noget af det mest kraftfulde healing jeg har oplevet - og jeg har prøvet meget! 

 

Cecilia har mine allervarmeste anbefalinger ♥οΈπŸ™

Lotte 

 

Min hypnosesession med cecilia har betydet, at jeg har gjort op med nogle gamle handlemønstre. Det betyder i praksis, at jeg nu bedre kan mærke hvornår mine grænser bliver overskredet, og har gjort mig i stand til stille og roligt men bestemt at sige fraoverfor andre. Jeg har fundet mere ro i den jeg er og fornyede indsigter, overskud og energi til at bearbejde nogle af de ting jeg har kæmpet med længe. 
Theresa K

"Det er den mest ekstraordinære form for behandling, jeg har prøvet. Jeg har aldrig før mærket så stor fysisk forskel som før og efter hypnosen. Ubeskriveligt!" 
Laurent