22240888
BEHANDLINGER
 
Fysiurgisk massage

Denne behandling er dybdegående massage til dine muskler, sener og bindevæv. Massagen løsner op for spændinger, virker stressreducerende, øger funktionen af det bløde væv, smertelindrende, hjælper kroppen af med affaldsstoffer m.m. Alle burde unde sig selv regelmæssig massage som led i at holde en sund krop og et sundt sind. Jeg elsker at tale, men hvis du er stille, er jeg det også.

Pris 50 min.       600 kr  

 

Klangmassage

Klangmassagen går dybt i kroppen og med beroligende lyde og vibrationer, falder dit nervesystem helt til ro. Skålene bliver placeret direkte på kroppen og anslås med forskellige køller alt efter hvilen type klang, din krop beder om på det område. Ved en klangmassage nedsættes dine hjernebølger til theta, hvor meditation og let søvn optræder. Du ligger påklædt og vi taler ikke under behandlingen.
Det er en fornøjelse at give denne type behandling og jeg ser hvordan der skabes energiflow i kroppen. Mange beretter efterfølgende at de sover bedre. Jeg anbefaler at man tager min. 3 behandlinger med klang, da effekten typisk er langt bedre 2. eller 3. gang. Det er som om at kroppen lige skal lære frekvenserne at kende.

Jeg giver elevbehandlinger pt. da jeg ikke er færdig med uddannelsen. 

Pris 45 min         333 kr

 

Holistisk Behandling

Denne behandling tager udgangspunkt i dine specifikke fysiske udfordringer med hele kroppen for øje. Jeg bruger alle redskaberne fra mine mange uddannelser til at løse dit problem herunder fysiurgisk massage, zoneterapi, organmassage, ALT-teknikker, columnaterapi, cupping, akupressur, meridianlære med mere.

Pris 50 min.    800 kr

 

Stenmassage 
Denne massage er den ultimative selvforkælelse og indbyder klienten til en næsten meditativ tilstand. Inden du lægger dig på briksen, vil jeg udvælge sten der passer til din rygs særlige kurver, så det er behageligt for dig at ligge på stenene. Mens myoserne smelter væk bliver resten af kroppen masseret med de varme silkebløde basaltsten. Behandlingen er særligt for dig der er god til at slappe af og som trænger til en pause fra hverdagen. Det er ikke en behandling hvor der bliver talt, da det er vigtigt for kvaliteten af massagen at der er ro til at bare kan være. Dette er min absolut yndlingsbehandling selv at modtage.

Pris 90 min.        1.200 kr 

 

Healing/ healingsmassage
Jeg lytter til din krop med mine hænder og behandler fra hjertet. Jeg arbejder med de områder der kalder mest på mig med massage, healing og tryk. Jeg fokuserer både på dine mentale blokeringer og dine fysiske skavanker. Der kommer muligvis intuitive beskeder til dig undervejs, men der er primært en dybt koncentreret behandling, hvor der ikke tales om dagligdagens udfordringer men som opfordrer til ro, forløsning og refleksion. Denne behandling skal ikke bookes som en regelmæssig behandling, men når din krop og dit sind trænger til lettelse, ekstra kærlighed, lys og et skub i den rigtige retning

Pris 50 min.       800 kr  

 
Ansigtsløftningsteknik (A.L.T.)
Symmetriskabende behandlinger af ansigtet der arbejder med både muskler og bindevæv. Jeg løsner dine ansigtsspændinger som gør at dit ansigt ser træt, rynket, asymmetrisk og ældet ud. Der tilføjes ny energi med særlige teknikker der giver ansigtet sin ungdoms glød og spændstighed igen. Der arbejdes også på halsen, inde fra næsen og munden. Behandlingen er særdeles blid og afslappende og grundet vores mange stimulerende punkter i ansigtet, virker behandlingen stressreducerende på resten af kroppen også. Behandlingen sluttes af med øjencreme, mist og ansigtsolie.

A.L.T gives i en serie af 6 behandlinger (50 min hver) hvor der i hver session fokuseres på bestemte områder af ansigtet.

1. behandling arbejder med fundamentet ansigtet hviler på. Der løsnes omkring nøgleben, skuldre og skulderblade. Hud og bindevæv i ansigt løsnes og blodgennemstrømningen i ansigtet forbedres. Nogen ser allerede en stor forskel efter 1. gang.

2. behandling handler om den øverste del af ansigtet. Panden, hovedbunden og vævet omkring øjnene løsnes.

3. behandling fokuseres omkring midten af ansigtet, altså øjne, næse (Både indefra og udefra) kinder og mundhule (indefra og udefra).

4. behandling tager sig af den nederste del af ansigtet. Kinder, mundhule. kæber, hage og læber behandles nu.

5. behandling drejer sig mest om halsen. Der arbejdes grundigt med halsmuskulaturen, strube, nakke, spiserøret løsnes og mere hage.

6. behandling er integration af helheden og behandling af de områder der stadig kræver opmærksomhed. 


Når de 6 behandlinger er opnået holdes resultetet ved lige med en behandling hver 1 1/2 måned. 

Pris 50 min.       700 kr     

 
 
Fjernhealing
Energiboost, rensning af påvirkede chakra, forløsning af følelsesmæssig traume, styrkelse af immunforsvaret, ubalancer m.m. Det er ikke nødvendigt at opholde sig i samme rum, når man bliver healet da jeg stiller ind på din energi og ikke er begrænset fysisk placering. Dit energifelt er unik for dig lidt ligesom et finger aftryk. 
Jeg modtager gerne et billede af dig inden healingen på telefonen på 22240888. Det tager omkring 20 -30 min.
 
Pris: 350
 
Hypnose - speciel og ikke for alle
OBS: Kan ikke bookes online. Ring venligst på 22240888 for en indledende samtale.
 
Jeg laver en hypnoseform der hedder QHHT. Det er en dyb og spirituel form for hypnose, der ikke kun arbejder med forbier men berører dine livstemaer, Giver dyb healing, opløser blokeringer og giver dig svar på grundlæggende emner i dit liv. Hvor hypnose almindeligvis foregår i alpha hjernebølger benytter vi os her af theta bløger som svarer til den tilstand du er i lige inden du falder i søvn eller lige inden du vågner. Inden hypnosen taler vi om dig og dit liv. Mine egne guider er også tit på arbejde her for at få alt der skal berøres frem i lyset, så det kan forløses. Vi besøger tidligere liv og taler også med dit eget spirituelle jeg. 
Jeg er fuldstændig dedikeret til at skabe resultater for mine klienter, så de kan leve deres liv med mere lethed efterfølgende. 
Inden du kommer får du tilsendt et dokument med opgaver du bedes svare på og have svarene klar til mig på et fysisk stykke papir. Deruover vil jeg bede dig læse Hypnose FAQ her på siden.

Pris 3-5 timer + opfølgende samtale       3.000 kr. 
                        

Clairvoyant tarotlæsning (Personligt fremmøde)
Har du spørgsmål om dit liv, dit potentiale, dine karriere, børn, kærlighed eller andet, kan tarotkortene og min spirituelle indsigt vise dig vejen. Med utrolig præsicion udfolder der sig en hel historie om dig og dine muligheder her i livet, Jeg har arbejdet som clairvoyant i mange år men kørte til sidst sur i den meget ensidige form for kommunikation. Kortene giver mig mulighed for at komme dybere i dine problemstillinger, da der bliver åbnet op for en samtale, der både forløser blokeringer og belyser dine evner for at flytte dig fra en uønsket situation. Kortenes betydning afhænger ikke kun af det enkelte symbol, men også hvornår det bliver lagt og de omkringliggende kort. Denne session er i høj grad åndeligt styret og bliver leveret clairvoyant i samarbejde med mine guider. Jeg arbejder seriøst med kortene og ønsker at give mine klienter et bedre grundlag at træffe deres næste beslutninger på. Af denne årsag bruger jeg ikke min tid på at bevise eksistensen af den åndelige verden og kommer du til mig for en læsning er det fordi, du er klar til at tage ansvar for dit eget liv.

Pris 50 min.       1500 kr  

 
Coaching forløb/ åndelig vejledning via videokald
Åndelig sparing over 3 x 50 min. hvor der benyttes tarotkort og clairvoyance til at komme i dybden med dig som menneske her på jorden. Du bestemmer hvad vi taler om men spg. som "Hvad er din mission, hvordan skaber du mere glæde, hvordan når du derhen" med videre kan indgå. Du booker en tid i systemet og får tilsendt et link til google hangouts med adgang til sessionen.

Prisen er for alle 3 gange og skal bookes indenfor 6 måneder. 

 

Pris 3500 kr

 
 
Forløsning af paranormal aktivitet  (Husrensning)

Oplever du uforklarlige fænomener i dit hjem, føler du dig overvåget eller har du fysiske symptomer særlige steder i dit hjem? Det kan skyldes at du har besøg fra den åndelige verden. Flere og flere mennesker står frem med deres paranormale oplevelser i hjemmet og søger hjælp til at genskabe roen i boligen. I en forløsning fjerner jeg fastlåste energier, kommunikerer evt beskeder videre og healer de berørte beboere. Har man ubudne gæster, kan det påvirke beboernes helbred, humør, parforhold m.m. 

Pris for bolig i KBh området     
2500 kr.  (Dette kan ikke bookes online, ring venligst på 22240888, så kan vi aftale et tidspunkt der passer)